Duo zit sta bureau

Een duo zit-sta bureau is dé oplossing voor samenwerken. Wisselende gebruikers passen de werkhoogte heel eenvoudig aan met een simpele druk op de knop; van zittend op 65 cm hoog tot staand op 130 cm hoog.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
InMotion Duo | wit - wit
InMotion Duo | wit - wit

€1.250,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - natuur eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - licht eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - midden eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - donker eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - havanna
InMotion Duo | wit - havanna

€1.250,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - grijs
InMotion Duo | wit - grijs

€1.250,00

€1.785,00
Aanbieding
Bestseller
InMotion Duo | zwart - wit
InMotion Duo | zwart - wit

€1.250,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - natuur eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - licht eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - midden eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - donker eiken
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Duo zit sta bureau

De bureaubladen worden bevestigd op één frame, waardoor er meer plek op de vloer is en de schoonmaak alle ruimte heeft. Minder materiaal is minder kosten, maar ook beter voor het milieu. Het akoestische tussenscherm dat u optioneel kunt bestellen, beweegt niet mee bij hoogteverstelling, wat een rustig beeld geeft bij toepassing van meerdere duo zit-sta werkplekken in bijvoorbeeld een kantoortuin.

 

De voordelen van een duo zit-sta bureau

De aanschaf van een duo zit-sta bureau heeft een aantal voordelen ten opzichte van losse werkplekken.

Voordeel 1: teamverband werken
Mogelijkheid te werken aan een gezamenlijke opstelling. Een duo werkplek is een collectieve werkplek, voorzien van persoonlijke hoogteverstelling elektrisch aangedreven. Bij uitstek geschikt voor wisselende gebruikers met een gemeenschappelijke werkplek.

Voordeel 2:
 visueel staat het beter in open kantoortuinen
Zoals eerder vermeld, gebruiken we bij een duo zit-sta bureau één onderstel voor twee tafelbladen. Hierdoor is er meer plek op de vloer, heeft de schoonmaak meer ruimte en zijn akoestische schermen en kabel opbergmogelijkheden beter te integreren voor een opgeruimde werkplek.

Voordeel 3:
 perfecte integratie van kabelmanagement
Een hele uitdaging is na de aanschaf van nieuw meubilair het kantoor en de werkplekken netjes en opgeruimd te houden. Het gebruikmaken van duo zit-sta bureaus maakt dit iets makkelijker. Het tafelframe is uit te voeren met een zogenaamde kabelaorta. Dit bevestigen we tussen de poten en is een ideale plek voor het plaatsen van stekkerdozen, lengte UTP-kabels, opladers van laptops en overige IT-supplies. Naast de kabelaorta is nog een extra kabelgoot te plaatsen onder het werkblad voor IT-producten direct op het werkblad. Denk hierbij aan uw vaste telefoon, beeldschermen en computers. Kiest u voor Bureaustoelexpress en wenst u dat we de kabelmanagement voorzien? Dan maken wij enkel gebruik van Bachmann stekkerdozen en Wieland GST18 connectoren. Dit doen we voor een veilige werkplek, waarbij geen problemen ontstaan als de brandweer een controle uitvoert.

Voordeel 4: perfecte integratie van scheidingswanden
Voor extra privacy hebben duo zit-sta bureautafels een scheidingswand als optie. Deze monteren we zwevend op het zit-sta frame van het bureau. Voordeel hiervan is dat de werkplekken individueel zijn verstelbaar zijn zonder dat het scherm in hoogte veranderd. Schermen kunnen enkel ter privacy zijn of als privacy en akoestische functie. Er zijn schermen beschikbaar die de akoestiek van uw ruimte aanzienlijk verbeteren.

 

Duo zit-sta bureau voor een betere werkhouding

Met een duo zit-sta bureau kunt u regelmatig van werkhouding wisselen en dat brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Zodra u meer beweegt, loopt u minder risico om ziek te worden (zowel fysiek als metaal). Een dynamische werkhouding bevordert ook de productiviteit en creativiteit. Bent u werkgever en heeft u een heel team van mensen in dienst, dan verhoogt het gebruik van duo zit-sta bureau ook de werknemerstevredenheid. Een aantal aandachtspunten bij de aanschaf van een in hoogte verstelbaar bureau:

Het aantal motoren
Zorg ervoor dat elke hefboom (vier stuks) zijn eigen motor heeft. Dit vergroot de maximale belasting aanzienlijk. 120 kg hefvermogen is al heel normaal.

Stand-by stand

Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau heeft een stroomkabel nodig. Dit betekent al snel dat een dergelijk bureau dag en nacht is aangesloten op het stroomnet. De controlbox die de hefbomen aanstuurt moet dan zo energiezuinig mogelijk zijn.

Stabiliteit
Stabiliteit is het sleutelelement voor een succesvol duo zit-sta bureau. De beweging in een bureautafel neemt nu eenmaal toe naarmate het bureau hoger wordt afgesteld. Deze beweging wordt als grootste ergernis gezien bij klanten van Bureaustoelexpress. Ons assortiment is dan ook met de grootse zorg geselecteerd zodat de beweging in uw werkplek minimaal zal zijn. Ga voor een frame met drie kolommen als u regelmatig staand wilt werken.

 

Bekijk onze duo zit-sta bureaus

In onze webshop ontdekt u verschillende mogelijkheden om deze ergonomische bureauvarianten helemaal aan te passen aan uw behoeften. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze en voorzien advies op maat. Bij een bestelling verzenden we het materiaal kosteloos naar uw locatie. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route