Bureaufiets

Stop met langdurig stilzitten, maar fiets je fit! Met een bureaufiets kunt u eenvoudig tijdens het werken actief blijven. Ga je voor een gezonde levensstijl, ook tijdens het werken, dan is een bureaufiets ideaal!

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat

bureaufiets-deskbike

Wat is een bureaufiets?

Fietsen terwijl je werkt, het klinkt misschien gek maar het is echt een trend geworden. Iedereen weet tegenwoordig wel dat te lang stilzitten niet goed is en zelfs schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Om dit tegen te gaan biedt de bureaufiets een oplossing. In combinatie met een zit-sta bureau kan zittend en staand werken perfect afgewisseld worden met fietsen onder je bureau. Ideaal om beweging tijdens de kantooruren te stimuleren. Ontdek de voordelen van bureau fietsen.

Voordelen van een bureaufiets

Een bureaufiets heeft velen positieve effecten op de gezondheid en prestaties. Door beweging op een bureaufiets bereikt bloed en zuurstof eerder de hersenen waardoor u zich een stuk energieker zult gaan voelen en het concentratievermogen zal stijgen. Onderzoek wijst uit dat door beweging achter een computer je tot wel 30% sneller kan lezen. Een bureaufiets werkt niet alleen positief op de productiviteit maar door te bewegen voorkom je ook nog is lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen is een bureaufiets ook goed voor uw geest. Bij het fietsen komen er namelijk hormonen vrij die gelukkiger en creatiever maken. Een fiets onder je bureau biedt dus veel voordelen!

Bureaufiets met APP

Om jezelf uit te dagen heeft Deskbike een geniale mobiele app bedacht. Deze app meet alle prestaties op de bureaufiets. Aan het einde van de werkdag weet je zo precies welke afstand is afgelegd, hoe snel je gefietst hebt en hoeveel calorieën verbruikt zijn. Wel zo leuk om deze prestaties altijd bij de hand te hebben en daarnaast werkt het ook nog is super motiverend om meer fietsuren te maken.

Fiets onder je bureau

Het fietsen op een bureaufiets onder je bureau is heel gezond, maar het is natuurlijk niet de bedoeling om 8 uur per dag te gaan zitten fietsen. Uit eigen ervaring en feedback van klanten blijkt dat het afwisselen met fietsen en staan het beste resultaat oplevert. Wij adviseren daarom ook altijd aan klanten om na ieder uur staand of zittend gewerkt te hebben een kwartiertje tot twintig minuten te fietsen. Je lichaam zal je dankbaar zijn aan het eind van je werkdag.

Voordelig fietsen op kantoor

Een bureaufiets hoeft niet duur te zijn. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld te Desktrainer. Deze bureaufiets is nog geen 200€ en een echte aanwinst bij u op kantoor. Hij voordoet aan alle eisen waar een goede bureaufiets aan moet voldoen met als groot pluspunt dat hij vergeleken met de andere fietsen voor een zacht prijsje bij u op kantoor staat.