Design bureaustoelen

Opzoek naar een bureaustoel met een mooi design? Kies dan voor een design bureaustoel die ook nog ergonomisch instelbaar is. Shop de collectie.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart, 4D
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart , 1D
Aanbieding
Design
Herman Miller Herman Miller Sayl wit
Aanbieding
MY office chair Seven Edition
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite
Aanbieding
Giroflex Giroflex 434 - 7019
Aanbieding
Herman Miller Herman Miller Aeron Mineral
Aanbieding
Herman Miller Herman Miller Aeron Carbon
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite - aluminium
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart
Herman Miller Embody zwart

€1.395,00

€1.819,00
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Design bureaustoelen

Design bureaustoel

Een design bureaustoel koopt u bij Bureaustoelexpress. Voor zowel op kantoor als de thuiswerkplek. Zelfs in de woonkamer past één van onze design bureaustoelen. Het meest klassieke model voor design is toch wel Herman Miller Aeron bureaustoel. Een regelrechte bestseller waarmee elke design award is gewonnen. Als betaalbaar alternatief is er nu ook de Herman Miller Sayl. De Sayl bureaustoel is een compact model die in een leuke kleur configuratie is te verkrijgen. Kortom er is voor iedereen een juiste design bureaustoel te vinden, er wij verzenden altijd gratis.

Design bureaustoel kopen? Hier moet u op letten

In veel gevallen wordt een bureaustoel de hele dag gebruikt. Het is dus belangrijk om te investeren in een bureaustoel die het lijf optimaal ondersteunt. Een juiste ergonomische bureaustoel draagt, ondersteunt en beweegt zijn bezitter met behulp van doordachte eigenschappen en intelligente mechanieken. Kortom, wat de ‘bezitter’ doet, moet de bureaustoel ook doen. De design bureaustoelen van Bureaustoelexpress zitten comfortabel en zijn mooi vormgegeven


Design bureaustoelen van betrouwbare kwaliteit

Bureaustoelen koopt u veilig online bij Bureaustoelexpress. Als officieel dealer van al onze merken hebben wij direct contact met de producent. Wel zo vertrouwd als er onverwachts toch problemen zijn met uw bureaustoel. Bij ons kunt u terecht voor bureaustoelen van de merken Dauphin, Giroflex, Haworth, Prosedia, Herman Miller en ons huismerk MY office chair.

Een design bureaustoel wordt gekozen als de traditionele vormgeving van een bureaustoelen niet past in het interieur. Wat niet vergeten moet worden is dat een bureaustoel voornamelijk een zit instrument is. Raadzaam is dan ook om voornamelijk te letten op ergonomie en zitcomfort. Nu wordt bij een design bureaustoel vaak gedacht aan een stoel waarbij de zitten en rugleuning als een soort van kuip aan elkaar vastzitten. Dit beperkt de instelmogelijkheden enorm en komt de ergonomie absoluut niet ten goede.

Helaas staat het internet vol met dit soort bureaustoelen voor rond de 200 euro. Heel wat vertegenwoordigers hebben wij naar huis gestuurd op het moment dat zij aan ons vragen om dit soort stoelen in het assortiment op te nemen. Toch opzoek naar zo’n stoel? Dan is er maar één oplossing. Namelijk de VEGA van Sitland. Comfortabel gestoffeerd, een rugleuning vorm die goed aansluit bij uw rug en een synchroon mechaniek die ervoor zorgt dat de voorkant van de zitting zo min mogelijk wordt opgetild op het moment dat de bureaustoel in de schommel stand staat.

Design bureaustoel in Antwerpen, Brussel en Gent

In ons assortiment zitten meer dan 50 bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Alleen een bureaustoel is vaak niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis. Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route