24-uurs bureaustoelen

Zou u graag een 24-uurs bureaustoel willen kopen? Dan vindt u ongetwijfeld een model naar keuze bij Bureaustoelexpress.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
24-uurs bureaustoel KAB K4 leder
Aanbieding
Nieuw
24-uurs bureaustoel Giroflex 60-9829 Stof of Leder
24-uurs bureaustoelen

24 uurs bureaustoel

Er zijn beroepen die onafgebroken moeten doorgaan zoals bewakingsdiensten, verkeerscontrollers of observatieteams. Voor werkzaamheden in teamverband ontwikkelde men speciale bureaustoelen. Deze stoelen zijn 24-uurs bureaustoelen en, zoals de naam duidelijk maakt, kunt u hier na 24 uur nog steeds comfortabel en verantwoord op zitten.

 

Waarom een 24-uurs bureaustoel?

Traditionele ergonomische bureaustoelen zijn ideaal voor een werkdag van acht uur. Deze stoelcomponenten zijn niet berekend met een 24-uursgebruik voor ogen. Wanneer u deze toch in dit soort langdurige intervallen gebruikt, zal de stoel snel slijtage oplopen en u hoge kosten bezorgen. Op basis van volgende aspecten is een 24-uurs bureaustoel aangepast ten opzichte van een traditionele bureaustoel:

  • Mechaniek en gasveer: Heavy Duty mechaniek die zowel lichtere als zwaardere gebruikers draagt. De maximale belasting varieert tussen de 160 en 200 kg bij een 24-uurs bureaustoel. Voor een traditionele bureaustoel is dat ongeveer 100 kg.
  • Voetkruis: De diameter van het voetkruis is groter voor meer stabiliteit in de bureaustoel, vrijwel altijd in metaal uitgevoerd zodat de wielen meer grip hebben in het voetkruis.
  • Stoffering: Het gebruikte foam – het materiaal dat de comfort en contouren van een bureaustoel verzorgt – is van een betere kwaliteit. Een 24-uurs bureaustoel behoudt langer zijn vorm en de extra dikke kussens zorgen voor meer zitcomfort. De bekleding is oersterk en vuilafstotend. De slijtvastheid kan oplopen tot wel 500.000 Martindale waarbij een traditionele bureaustoel vaak tot maximaal 100.000 Martindale gaat.
  • Vormgeving: 24-uurs bureaustoelen hebben een ergonomische gevormde zit en rugleuning waarbij de vormgeving veel wegheeft van een vrachtwagenstoel. Vrijwel altijd uitgevoerd met oppompbare ledensteun, extra sterke tip-up armleggers en een hoofdsteun die in hoogte en diepte verstelbaar Alles wat een bureaustoel nodig heeft voor intensief gebruik.

 

Neem contact met ons op voor advies op maat

In ons assortiment hebben wij enkele 24-uurs bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag bij uw aankoop en kijken samen met u eveneens naar andere factoren zoals werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route