Embody

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve bureaustoel, dan is een Herman Miller Embody een uitstekende keuze.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart
Herman Miller Embody zwart

€1.395,00

€1.819,00
Aanbieding
Herman Miller Embody zwart - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Embody charcoal
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart - wit
Embody

Herman Miller Embody bureaustoel

Bij Bureaustoelexpress beschikken we over deze unieke stoel en vele andere modellen van Herman Miller of andere vooraanstaande merken. Als specialist helpen we u graag in de zoektocht naar de ideale ergonomische bureaustoel. Zo bieden we advies op maat en staan we zelfs klaar om uw complete inrichting te verzorgen, met of zonder een Herman Miller Embody.

 

Waarom zou u voor de Herman Miller Embody kiezen?

Wat maakt de Herman Miller Embody zo uniek? Dat heeft te maken met het ontwerp van deze stoel. Bij het ontwerp zijn er 20 verschillende specialisten geraadpleegd, die expertise hebben in biomechanica, fysieke therapie en ergonomie. Dit om ervoor te zorgen dat het ontwerp van deze stoel op alle vlakken uw houding ondersteunt en verbetert. Het is daarom uiterst geschikt om aan uw ergonomisch bureau te plaatsen en is zowel voor een kantoor als een thuiswerkplek een uitstekende keuze. Plaats bij ons uw bestelling en reken op een gratis verzending!

 

Bestel via de webshop

Heeft u interesse in een Herman Miller Embody voor uw kantoor of thuiswerkplek? Plaats dan snel en eenvoudig een bestelling via onze webshop. Heeft u nog vragen over het product of had u graag advies op maat gewenst? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route