Werkstoelen

Een werkstoel is een moderne professionele stoel die lijkt op een bureaustoel. Deze werkstoel is veelal traploos in hoogte verstelbaar, heeft diverse verstellingsmogelijkheden en biedt ondersteuning.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat

werkstoelen

Een werkstoel is de ergonomische oplossing voor alle soorten werkplekken. Het biedt een ergonomisch verantwoorde manier van zitten, staan en lopen tijdens een werkdag. Dit stimuleert gezond werken thuis of op kantoor. De werkstoel is geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Tijdens gebruik zorgt het voor comfort en mobiliteit. Tevens voorkomt het een verkeerde zithouding of lichamelijke klachten. Kies voor een actieve houding en blijf productief en gefocust.

Voordelen van werkstoelen

• Ergonomisch zitten
• Traploos instelbaar
• Geschikt voor langdurig zitten
• Zorgt voor een gezonde houding
• Geschikt voor diverse soorten werkplekken
• Rugsteun of voetring wanneer extra ondersteuning nodig is

Welke werkstoel past bij mij?

Wanneer je een geschikte werkstoel zoekt kun je rekening houden met jouw persoonlijke gebruik en individuele behoeften. Kies voor het type stoel dat bij jou past.

De balanskruk

Een balanskruk wordt ook wel is wiebelkruk genoemd. Het design zorgt ervoor dat je lichaam continu actief balanceert. Gebruik een ergonomische balanskruk tijdens jouw werk op kantoor of thuis. Ook als bijzetkruk op diverse plekken in huis inzetbaar.

De zadelkruk

De zadelkruk is de ergonomische oplossing voor jouw werkplek. Het is een moderne kantoorstoel die speciaal ontworpen is voor een gezonde zithouding. Deze kruk is geschikt voor thuis of op kantoor. Maar wordt veel gebruikt in een behandelpraktijk, in het onderwijs of in de zorg.

De zit-sta werkkruk

De zit-sta werkkruk wordt zoals de naam zegt, vaak gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau. Deze multifunctionele, flexibele kruk is zeer veelzijdig en stimuleert een actieve zithouding. Deze kruk is geschikt voor thuis of op kantoor. Maar wordt ook veel gebruikt bij de kapper en in de schoonheidsbranche.

De werkkruk

De werkkruk is een professionele, veilige werkstoel die langdurig gebruikt kan worden. Een werkkruk is geschikt voor thuis of op kantoor. Maar wordt ook veel gebruikt in de productie, in fabrieken of in de industriële sector.

Werkstoel kopen? Wij hebben een oplossing op maat

Werkstoelen zijn er in vormen met allerlei verstelmogelijkheden. Van werkkruk met rugleuning, een zadelkruk op wielen tot een zit-sta kruk die in hoogte verstelbaar is. Selecteer de werkstoel, uit ons assortiment, die past bij jouw gebruik.

Bekijk onze collectie online 

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.