Kasten

Een goed en veilig opbergsysteem blijft in ieder kantoor belangrijk. Kasten bieden bergruimte, bescherming en organisatie. Het opbergen van kantoorartikelen, documenten en ordners kan eenvoudig in kasten.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat

 

Geordend werken met kantoorkasten verbetert werkprestaties en verhoogt productiviteit. Gebruik kantoorkasten als de oplossing voor een georganiseerd kantoor waar al uw kantoorspullen netjes en beschermd zijn op opgeborgen. Kasten zijn er in meerdere afmetingen en opbergcapaciteiten. Van roldeurkasten, draaideurkasten, ladeblokken tot aan akoestische kasten. Kantoorkasten kunnen op diverse manieren worden ingezet. Zowel hangmappen, archiefdozen, mappen als kantoorartikelen kunnen worden opgeborgen in kantoorkasten.

 

Kasten kopen voor kantoor? Wij hebben de oplossing

Het is van belang om te kiezen voor een kast die optimaal aansluit bij jouw wensen. Een kast biedt de mogelijkheid om allerlei voorwerpen op te bergen en optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Kies voor een ladeblok, roldeurkast of akoestische schuifdeurkast en richt jouw kantoor en opslagruimte volledig naar wens in.


Ladeblokken
Een ladeblok staat vaak naast het bureau voor extra ruimte en opberggemak voor documenten en kantoorartikelen. Veelal voorzien van een handige pennenlade. Een echte aanvulling voor ieder kantoor.

Roldeurkasten
Roldeurkasten bieden alle ruimte om al uw kantoorspullen in op te bergen. Van ordners of hangmappen tot documenten. Alles is overzichtelijk en gemakkelijk op te bergen.

Akoestische kasten
Een akoestische schuifdeurkast is een multifunctioneel opbergmeubel die je kunt gebruiken als opbergkast of ruimteverdeler. De kast biedt ruimte om al jouw kantoorartikelen, ordners, vertrouwelijke documenten of waardevolle spullen veilig op te bergen.

Voordelen van kasten voor kantoor

Voordelen van een kast voor jouw kantoor
• Geschikt voor professioneel- en thuisgebruik
• Opbergruimte voor allerlei voorwerpen
• Volledig op gebruik af te stemmen
• Verdeler van ruimte
• Opgeruimde, overzichtelijke werkplek
• Vertrouwelijke documenten veilig opbergen door slot
• Keuze uit A-merk kasten van Voortman of MD Design

Ga voor kwaliteit
De kasten zijn afhankelijk van het merk, gemaakt van een gelaste stalen romp. Tevens zijn er kasten gemaakt van metaal/houtdecor. De stalen en metalen kasten zijn zeer stevig en stabiel en hebben een hoge draagkracht. Dit zodat je gerust alle mappen, boeken of artikelen in de kast kan plaatsen. De stelvoeten zorgen voor de juiste afstelling van de kast.

Kasten op maat
Een opbergmeubel op maat? Van roldeurkast, ladeblok tot akoestische kast. Onze kasten zijn volledig te personaliseren en af te stemmen op jouw wensen qua maat, functie en afwerking. De kast die bij jouw werkplek past stel je zelf samen. Maak een keuze in afmeting, kleur, legborden of uittrekframe voor hangmappen.

Advies nodig? Bekijk onze collectie online of bel ons

Wil je een kast op maat in het zwart of  wit? Of zoek je een archiefkast met roldeur, lades, planken, hangmappen of voorzien van slot? Kijk in het aanbod van Bureaustoelexpress.be!