Ladeblokken

Een ladeblok bij jouw bureau biedt direct meer opbergmogelijkheden. Van kantoorartikelen tot hangmappen. Jouw werkplek richt je in met een ladeblok.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 2-ladig
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 3-ladig
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 3-ladig 2+1
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 4-ladig 3+1
Ladeblokken

Een ladeblok plaats je onder of naast je bureau en geeft opbergruimte die snel en gemakkelijk toegankelijk is. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte in jouw kantoor en heb je belangrijke spullen direct bij de hand. Een ladeblok is ideaal voor het opbergen van kantoormateriaal. Ga voor een model voor kantoorartikelen, hangmappen of met een pennenlade.

Ladeblok kopen voor kantoor? Wij hebben de oplossing.

Een ladeblok komt goed van pas in ieder kantoor. Maar ook in huis is een ladeblok bijzonder handig voor jouw administratie en papierwerk. Dit multifunctionele opbergmeubel kun je naar wens indelen. Dit meubel neemt weinig ruimte in beslag en is daardoor zeer praktisch. Plaats het ladeblok onder of naast het bureau en organiseer jouw werkplek.

Voordelen van een ladeblok 

• Geschikt voor professioneel- en thuisgebruik
• Opbergruimte voor kantoorartikelen, hangmappen of documenten
• Volledig op gebruik af te stemmen
• Voorzien van slot voor veilig opbergen
• Verrijdbaar of staand

Ladeblok op maat?

Richt jouw kantoorruimte stijlvol in en ga voor een wit, aluminium of zwart ladeblok. Een ladeblok stem je af op jouw gebruik door een pennenlade, materiaallade of hangmaplade te kiezen.
Kies voor een staand of verrijdbaar ladeblok. Een staand ladeblok is handig wanneer de plek niet of nauwelijks veranderd. Een verrijdbaar blok heeft wielen waardoor u deze gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste plek.

Ga voor kwaliteit
Ons assortiment bevat ladeblokken met een zeer hoge kwaliteit waardoor deze jarenlang meegaan en geschikt zijn voor intensief gebruik. De laden lopen soepel en kunnen dagelijks gemakkelijk meerdere malen gebruikt worden. De laden zijn bijna of volledig uittrekbaar zodat alle spullen makkelijk bereikbaar zijn. Alle ladeblokken zijn afsluitbaar met een slot. Hierdoor kunt je de inhoud veilig opbergen.

Ladeblokken leverbaar in België: Antwerpen, Brussel, Gent

Bestel eenvoudig en snel uw ideale ladeblok in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies het ladeblok die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. 

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route