CPU houder

Een CPU houder is een ergonomische oplossing die er voor zorgt dat de computerkast netjes onder het werkblad komt te hangen. Een onmisbare oplossing bij het netjes inrichten van uw werkplek.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
CPU-houder Space
CPU-houder Space

€59,00

€69,00
Bestseller
CPU-houder Basic wit
CPU houder

Een CPU houder is een ergonomische oplossing die er voor zorgt dat de computerkast netjes onder het werkblad komt te hangen. U kunt wel spreken van een onmisbare oplossing bij het netjes inrichten van uw werkplek. Het grootste voordeel is ruimtebesparend. Een pc bovenop uw werkblad is niet echt efficiënt met de ruimte omgaan. Vandaar de montage onder het werkblad. Uw pc zal vrij hangen onder het werkblad waardoor stof minder invloed heeft op de prestaties van uw pc. Tevens zorgt de CPU houder ervoor dat de computer geklemd zit. Dit voorkomt diefstal. CPU-houders zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

De voordelen van een CPU houder?

Een opgeruimde werkplek werkt het fijnst. Ons advies is dan ook bij computergebruik een computer houder aan te schaffen voor de werkplek. Hieronder hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

1. Ruimtebesparend op het bureaublad
Ruimte is altijd schaars. Neem bijvoorbeeld het bureaublad: het maakt niet uit wat voor werk u doet, er lijkt nooit genoeg ruimte te zijn. Plaats daarom de PC onder het werkblad zodat er meer werkruimte voor u overblijft.

2. Werkplek eenvoudig schoonhouden
In de praktijk zien wij dat Pc’s vrijwel altijd los op de grond staan. Laat dit nu ook de plek zijn waar de meeste stof zich ophoopt. Bij het gebruik van een computer houder hangt de computer onder het werkblad en blijft de vloer vrij wat de schoonmaak vereenvoudigd.

3. De computer beweegt mee in hoogte met uw zit sta bureau
De nieuwste trend is toch wel de elektrische hoogte verstelbare zit sta bureau. Deze bureautafels kunnen een sta hoogte van 130 cm halen. Als uw PC op de grond staat zullen de aansluitkabels absoluut te kort zijn. Met een computer houder beweegt de PC netjes mee met het bureau.

4. Veilige werkplek
Een computer houder beschermt tegen diverse incidenten die kunnen voorkomen in een huishouden of op de werkvloer. Denk hierbij aan glas drinken die over uw PC valt, of een kind dat de computer omstoot. Een bijkomend voordeel is dat de computer opgesloten zit in een klem. Dit werkt diefstal vertragend hebben diverse onderzoeken laten zien.

 

Computersteun kopen? Maar welke moet u kiezen?

Wij zijn er van overtuigd dat de voordelen u hebben doen besluiten een computersteun te kopen. Een paar praktische dingen waar u rekening mee moet houden:

1. De juiste afmetingen en verstelbaarheid
Het is van belang dat uw computer goed in de computersteun past, zowel in de breedte als in de hoogte. De meeste steunen zijn te verstellen, maar hebben wel een minimale en maximale maat. Check dus vooraf goed of uw PC in de computersteun past.

2. Maximale draagkracht
Bij het kiezen van een computersteun moet er rekening gehouden worden met het gewicht van uw computer. Bij iedere computersteun op onze webwinkel wordt aangegeven wat het maximale gewicht is dat de steun kan dragen. Voorkom schade en kies een steun waarbij de maximale draagkracht meer is dan het gewicht van uw computer.

3. De computersteun mag best mooi zijn
Naast de praktische zaken waarmee rekening gehouden dient te worden geldt natuurlijk dat het oog ook wat wil. Er zijn computersteunen in diverse materialen, kleuren en uitstralingen. Kies de steun die het best bij uw bureautafel past. Tip: als de steun niet mag opvallen kies dan voor een steun in de kleur zwart. Veelal is de computerkast zwart waardoor een steun in dezelfde kleur minder opvallen.

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route