Akoestische kasten

Een akoestische schuifdeurkast is een schuifdeurkast met meerdere gebruiksmogelijkheden. Gebruik de kast voor opbergruimte, als verdeler van ruimte of om de akoestiek te verbeteren.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Akoestische Schuifdeurkast Voortman 160 cm
Aanbieding
Akoestische Schuifdeurkast Voortman 200 cm
Aanbieding
Akoestische Schuifdeurkast Voortman 240 cm
Aanbieding
Akoestische Plantenbakkast Voortman
Akoestische kasten

Een schuifdeurkast is onmisbaar voor opbergruimte in ieder kantoor. Akoestische schuifdeurkasten zijn ontworpen als multifunctioneel, geluidsabsorberend en geluiddempend opbergmeubel. Voor het veilig opbergen van alle kantoorartikelen, documenten en ordners.

Akoestische kast kopen? Wij hebben de oplossing.

Innovatie, design en functionaliteit komen samen in deze akoestische kasten. Gebruik de kast als opbergruimte of als ruimteverdeler. De kast biedt ruimte om al jouw kantoorartikelen, ordners, vertrouwelijke documenten of waardevolle spullen veilig op te bergen. Het design geeft iedere kantoorruimte een trendy en stijlvolle uitstraling.

Voordelen van een akoestische kast voor kantoor

• Geschikt voor professioneel- en thuisgebruik
• Exclusieve, moderne vormgeving
• Opbergruimte
• Akoestische functie
• Handige verdeler van ruimte
• Ongestoord werken door minder geluid
• Voorzien van geïntegreerd slot voor veilig opbergen
• Van binnenuit verstelbare voeten

Het belang van de akoestische werking

Op kantoor wil je graag ongestoord kunnen werken. Een rustige werkplek verhoogt immers de productiviteit en secuur werken. Veelal denkt men dat geluid van buiten, collega’s of telefoon komt. Echter zijn het geluiden van binnen die het meest storend werken. Denk aan een stroeve deur, een lade van een ladeblok die hard dichtgaat of een krakende bureaustoel. Akoestische kantoormeubelen, die een geluidsabsorberende en dempende werking hebben, zijn hiervoor de oplossing.

Akoestische schuifdeurkasten op maat?

Stem de kast op jouw wens wat betreft maat en afwerking. De kantoorkasten zijn verkrijgbaar in 80, 100 of 120 cm breed. Deuren, topbladen, achter- en zijpanelen zijn verkrijgbaar in gelakt staal of houtdecor.

Ga voor kwaliteit
Dit representatieve opbergmeubel heeft een zeer hoge kwaliteit. Deze kast is voorzien van de nieuwste akoestische functie door het capsule vormig perforatiepatroon. Tevens zijn de schuifdeuren vervaardigd uit geperforeerd staal en voorzien vliesdoek en –vulling. Hierdoor heeft de schuifdeurkast en de achterwanden een akoestische werking.

De akoestische schuifdeurkasten zijn eenzijdig of tweezijdig toegankelijk, voorzien van geïntegreerd slot en soft close systeem. Hierdoor is er een behoorlijke demping en reductie van geluid. Tevens voldoen de kasten aan de strengste eisen op het gebied van ergonomie en veiligheid.

Akoestische kasten leverbaar in België: Antwerpen, Brussel, Gent

Bestel eenvoudig en snel uw ideale Akoestische kast online. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies Akoestische kast die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route