Ergonomische bureaustoelen

Heel veel ergonomische bureaustoelen bij Bureaustoelexpress. Shop de collectie of vraag geheel vrijblijvend om advies.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
BENE bureaustoel | white - black
Aanbieding
Bestseller
BENE bureaustoel | black - black
Aanbieding
Bestseller
BENE bureaustoel  | grey - grey
Aanbieding
MY office chair Seven Edition
Aanbieding
MY office chair Seven Comfort
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart , 1D
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart, 4D
Aanbieding
Dauphin @Just magic 2 mesh NPR1813
Aanbieding
Dauphin @Just Magic NPR1813
Aanbieding
Giroflex Giroflex 353-8029 NPR1813
Aanbieding
MY office chair One NPR1813
Aanbieding
MY office chair Eleven NPR1813
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoel

Luistert u wel goed naar uw lichaam? Zo ja, dan zal u merken dat een ergonomische bureaustoel essentieel is voor een kantoor-of thuiswerkplek. Laten wij vooropstellen dat er enorme prijsverschillen zijn tussen een bureaustoel met een ergonomische vorm en een bureaustoel waarbij geen rekening is gehouden met zitcomfort en het lichaam. Zelfs tussen de ergonomische bureaustoelen kan het onderlinge verschil groot zijn. Er zijn bureaustoelen te koop vanaf 150,- die ergonomische genoemd worden. Uiteraard zal een stoel van 500,- of meer beter gemaakt zijn en de ergonomie van een hogere kwaliteit. Waar kiest u voor als u dagelijks op de stoel moet zitten waarbij 4 a 5 uur beeldschermwerk als normaal wordt ervaren?

Waarom kiezen voor een ergonomische bureaustoel?

De meeste rugklachten worden veroorzaakt door een verkeerde leefstijl. Onderzoek toont aan dat 85% van de rugklachten zijn te herleiden naar een langdurige verkeerde zithouding. Dat maakt een ergonomische bureaustoel en een juist zitadvies uitermate belangrijk. Bezoek ons en laat je adviseren over de juiste ergonomische bureaustoel. In het gesprek met één van onze adviseurs zal direct een werkplek check gedaan worden en kunt u de adviezen gebruiken om de werkplek de verbeteren. Mits dat nodig is natuurlijk.

Een ergonomische bureaustoel moet het volgende kunnen:
Een ergonomische bureaustoel draagt, ondersteunt en beweegt zijn bezitter met behulp van doordachte eigenschappen en intelligente mechanieken. Kortom, wat de ‘bezitter’ doet, moet de bureaustoel ook doen.

Althans dat is onze visie gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in zitoplossingen. In het kort moet een bureaustoel ergonomisch het bovengenoemde kunnen faciliteren. Naast dragen, steunen en bewegen moet een ergonomische bureaustoel de gelegenheid bieden tot ontspanning. Daarbij moeten de contactvlakken tussen de mens en bureaustoel goed samenwerken.

Ergonomische Bureaustoel kopen? Start met ergonomisch werken

De aanschaf van een ergonomische bureaustoel wordt niet gedaan op prijs. Het gaat tenslotte om uw eigen gezondheid. Daarnaast koopt u de stoel niet voor één jaar. 5 tot 10 jaar kan de stoel wel gebruikt worden als er gekozen is voor kwaliteit. Dat is een beste lange periode en die wil je zo comfortabel mogelijk doorbrengen. Naast kwaliteit is zitcomfort erg belangrijk. Omdat we als mensen verschillend zijn is zitcomfort voor iedereen een andere beleving. Een ergonomische bureaustoel online kopen kan dan een lastige opgave zijn. Geen nood, wij hebben een collectie bureaustoelen samengesteld die begint bij een eenvoudige bureaustoel tot aan full option modellen waarop alles verstelbaar is. één ding hebben de bureaustoelen allemaal gemeen. De bureaustoelen zijn door ons zelf getest op comfort, gebruiksvriendelijkheid en de bureaustoel die ergonomisch is, moet als een echte allemansvriend online besteld kunnen worden.

Ergonomische bureaustoel leverbaar in Antwerpen, Brussel en Gent

In ons assortiment zitten meer dan 50 bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Alleen een bureaustoel is vaak niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis. Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

 

 

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route