Vergaderen

Ga jij een vergadering organiseren? Vergaderen op afstand of op kantoor; effectief vergaderen doe je gemakkelijk door een goede voorbereiding, een passende ruimte en de juiste inrichting te kiezen.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Vergaderstoel @Finn
Vergaderstoel @Finn

€179,00

€224,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Fay
Vergaderstoel @Fay

€205,00

€256,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Ben
Vergaderstoel @Ben

€344,00

€430,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Rick
Vergaderstoel @Rick

€163,00

€204,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Sem
Vergaderstoel @Sem

€221,00

€276,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Sara
Vergaderstoel @Sara

€221,00

€276,00
Aanbieding
Vergaderstoel Milano Leder
Aanbieding
Vergaderstoel Coljé Rhône Leder
Vergaderen

VergaderenStart met een goede voorbereiding, dit draagt bij aan doelmatig en goed vergaderen. Kijk vervolgens naar de vergaderlocatie of vergaderruimte. Dit is de basis voor goed vergaderen of een open werkoverleg. De inrichting met een passende vergadertafel en de juiste vergaderstoelen zorgen voor een comfortabele ruimte. Hierdoor stimuleer je een fijne sfeer en open communicatie. Wanneer je rekening houdt met deze zaken zal je positief vergaderen, echter ook effectief en leuk.

Tips goed vergaderen? Denk aan de voorbereiding

Bereid je voor door het doel duidelijk te maken, een agenda op te stellen en af te spreken wie alle afspraken en informatie vastlegt. Bewaak de voortgang, oefen tijdsmanagement uit en volg de agenda. Zorg in de agenda voor onvoorziene punten en besprekingstijd.

De vergaderruimte inrichten? Stem af op de plaats

Ga voor een flexibele ruimte, gebruik je vaste vergaderruimte of kies een vergaderlocatie wanneer je verandering nodig hebt. Wanneer je een vaste ruimte hebt kun je investeren in een vergadertafel die past bij de ruimte en je collega’s. Ga voor rond, vierkant of ovaal. Selecteer stoelen die comfort geven en ondersteuning bieden. Heb je geen plek of vaste ruimte? Ga dan voor stapelbare vergaderstoelen. Die kun je gemakkelijk opbergen en zijn ruimtebesparend.

Voordelen van een goede inrichting

• Geschikt voor diverse soorten ruimten
• Geschikt voor langdurig zitten
• Stimuleert een goede zithouding
• Voorkomt en vermindert lichaamsklachten
• Bevordert productiviteit en creativiteit
• Draagt bij aan een fijne sfeer en open communicatie

Vergaderstoelen kopen? Comfort als uitgangspunt

Het belang van een goede bureaustoel wordt inmiddels wel al gezien, maar ook de juiste vergaderstoel is onmisbaar op kantoor. Een passende vergaderstoel kan de goede zithouding stimuleren en ondersteuning bieden. Tevens kan het de focus of inspiratie bevorderen. Tijdens een vergadering, werkoverleg of bespreking zal je langdurig zitten en de zithouding regelmatig afwisselen. Het comfort van de stoel wordt dan essentieel. Dit kan positieve effecten opleveren op de gezondheid en lichamelijke klachten verminderen of voorkomen. Neem een kijkje in onze collectie vergaderstoelen.

Bekijk onze collectie online 

In ons assortiment zitten meer dan 50 vergaderstoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Bel gerust voor advies of neem snel een kijkje in ons online aanbod!

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route