Bureau kabels wegwerken

Een kabelgoot is onmisbaar voor iedere werkplek. Een kabelgoot is eenvoudig onder het bureaublad te monteren. Het zorgt ervoor dat alle bekabeling netjes en veilig wordt gewerkt en schade wordt voorkomen.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Bureau kabels wegwerken

kabelgoot, kabels wegwerken

Ga voor een georganiseerde, veilige werkplek met voldoende ruimte. Bureautafel snoeren en kabels werk je eenvoudig weg met onze handige kabelgoten, kabelbeugels, kabeldoorvoeren en klittenband voor het bundelen van kabels. Een kabelgoot zorgt ervoor dat uw werkomgeving netjes en veilig is door alle bekabeling correct weg te werken. Alle bedrading is gemakkelijk uit het zicht te plaatsen en je voorkomt dat kabels in de war raken. Tevens voorkomt het schade aan computers, beeldschermen, printers of bedrading. Kortom, een overzichtelijke werkplek die een professionele indruk achterlaat.

Voordelen van een kabelmanagement

• Geschikt voor professioneel- en thuisgebruik
• Opgeruimde, overzichtelijke werkplek
• Meer ruimte op het bureau
• Veilige werkplek
• Voorkomt schade
• Geen kabels in het zicht

Kabelgoot bureau maken? Wij helpen bij jouw kabelmanagement

Veel kabels worden voorzien van een kabelgoot. Of je nu thuis of op kantoor werkt. Of je bekabeling via het plafond, muur, vloer of onder je bureau wil wegwerken. Een kabelmanagementsysteem biedt optimale bescherming, voorkomt kabelbreuken en plaatst de kabels uit het zicht. Kabelgoten kun je via een plakstrik of schroeven bevestigen. Wanneer je het gemakkelijk wil vast- en losmaken kies je voor een plakstrip. Hiermee is er ook geen beschadiging aan de oppervlakte. Voor een stevige bevestiging die niet los komt, kies je voor een schroefbevestiging. Er zijn diverse soorten kabelgoten. Wij raden aan om rekening te houden met onderstaande bevestigingsadvies.

Grote hoeveelheid kabels | bredere koker zoals bij de metalen kabelgoot of kabelgoot flexibel
Kleine hoeveelheid kabels | flexibiliteit zoals bij de kabelbeugels

Zorg bij het plaatsen van de kabelgoot dat alle bekabeling op maat is. Ook kun je een kabelgoot zelf op maat zagen indien nodig. Een handige tip is het gebruik van tie wraps, door de kabels te voorzien van tie wraps kun je het wegwerken van de kabels met de kabelgoot eenvoudig maken.

Kabelgoot advies?

Ga jij en kabelgoot voor je bureau maken? In ons online aanbod vind je diverse mogelijkheden op het gebied van kabelgoten en benodigdheden. Een kabelgoot voor je bureau in het wit, zwart of aluminium. Van metaal tot flexibele kabelgoot. Wij helpen graag bij de juiste aankoop.

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route