Werkkrukken

Een werkkruk is een praktische hulp als je tijdens het werk staat of als u staan en zitten vaak afwisselt. De werkkruk heeft diverse verstellingsmogelijkheden en biedt een goede ondersteuning.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Werkkruk Tabouret stof laag zwart
Aanbieding
Werkkruk Tabouret stof hoog zwart
Aanbieding
Werkstoel nylon laag zwart
Aanbieding
Werkstoel nylon laag aluminium
Aanbieding
Werkstoel nylon hoog zwart
Aanbieding
Werkstoel nylon hoog aluminium
Werkkrukken

werkkrukken

Een werkkruk is ideaal voor werkzaamheden waar afwisseling tussen posities veel voorkomt. Het biedt een gezonde manier van zitten, staan en lopen tijdens een werkdag. De werkkruk is geschikt voor langdurig gebruik en zorgt voor comfort, ondersteuning. Het stimuleert een gezonde zithouding en de juiste staande positie.

Voordelen van werkkrukken

• Onderhoudsvriendelijk
• Comfortabel en veilig zitten
• Voetring voor veilig op- en afstappen
• Traploos instelbaar
• Geschikt voor langdurig zitten
• Geschikt voor diverse soorten werkplekken
• Zorgt voor een correcte houding

Welke werkkruk past bij mij?

Wanneer je een geschikte werkkruk zoekt kun je rekening houden met een aantal basis tips. Denk aan jouw persoonlijke gebruik en individuele behoeften. Kijk naar de zithoogte, zitduur en het materiaal. De zithoogte kan vast of verstelbaar zijn. De zitduur kan je richting geven betreffende comfort, ondersteuning en verstellingsopties. Het juiste materiaal stem je af op het gebruik. Ga voor kwaliteit, onderhoudsgemak of comfort.

Een ergonomische werkkruk

Ga voor een gezonde werkomgeving en kies een werkkruk die ergonomisch verantwoord is en voldoet aan gestelde eisen. Een passende zitkruk heeft een solide zitting, een rugsteun en voetring indien gewenst. Het is een solide stoel gemaakt van degelijke kwaliteitsmaterialen die stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Een goede werkkruk heeft verstellingsmogelijkheden en is laag, hoog of in hoogte verstelbaar. Tevens kun je kiezen voor een werkkruk waarbij de rughoek en de rughoogte instelbaar is voor een goede ondersteuning. Ga voor een zitkruk op wielen en met voetring voor extra comfort. Selecteer een zit-sta werkkruk met traploze verstellingen, 360 graden draaibaarheid of gewichtsregeling van tegendruk voor extra gemak.

Werkkruk kopen? Wij hebben een oplossing op maat

Werkstoelen zijn er in vormen met allerlei verstellingsmogelijkheden. Van stoel met of zonder rugleuning, een werkkruk op wielen tot een werkkruk die traploos in hoogte verstelbaar is. Selecteer de werkstoel, uit ons assortiment, die past bij jouw gebruik.

Bekijk onze collectie online

Bestel eenvoudig en snel uw ideale werkkruk in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de specifieke werkkruk die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. 

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route