• Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Vergaderstoel @Finn
Vergaderstoel @Finn

€179,00

€224,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Fay
Vergaderstoel @Fay

€205,00

€256,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Ben
Vergaderstoel @Ben

€344,00

€430,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Rick
Vergaderstoel @Rick

€163,00

€204,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Sem
Vergaderstoel @Sem

€221,00

€276,00
Aanbieding
Vergaderstoel @Sara
Vergaderstoel @Sara

€221,00

€276,00
Aanbieding
Vergaderstoel Milano Leder
Aanbieding
Vergaderstoel Coljé Rhône Leder
Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Wat is goed vergaderen? Positief, effectief of doelmatig vergaderen zijn veel gebruikte termen. Wellicht ga jij voor vergaderen op afstand of op kantoor. Hoe jij ook vergadert, kies een geschikte vergaderstoel. Natuurlijk start je met een goede voorbereiding en kijk je vervolgens naar de vergaderlocatie of vergaderruimte zodat je een goede basis hebt. Echter is een adequate inrichting belangrijker dan men denkt. Een passende vergadertafel en de juiste vergaderstoelen zorgen voor een comfortabele ruimte en de juiste sfeer.

Voordelen van vergaderstoelen

• Diverse toepassingen mogelijk
• Geschikt voor langdurig zitten
• Stimuleert een actieve en comfortabele zithouding
• Voorkomt en vermindert lichaamsklachten
• Bevordert productiviteit en creativiteit
• Draagt bij aan een fijne omgeving

Vergaderstoel kopen?

Het belang van een goede bureaustoel wordt inmiddels wel al gezien, maar ook de juiste vergaderstoel is onmisbaar op kantoor. Tijdens een vergadering, werkoverleg of bespreking zal je langdurig zitten en de zithouding regelmatig afwisselen. Een adequate vergaderstoel kan de goede zithouding stimuleren, comfort en ondersteuning bieden. Ook het ontwerp blijkt een belangrijke factor die veelal over het hoofd wordt gezien. Kies de juiste vergaderstoel en ga voor effectief maar vooral leuk vergaderen.

Checklist vergaderstoel

Wanneer je de inrichting van een vergaderruimte gaat kiezen is de vergaderstoel essentieel. Selecteer een prettige vergaderstoel op basis van deze tips. Ga voor een stoel met een actieve zithouding, een aangenaam zitcomfort en een passend ontwerp.

Een actieve zithouding

Een actieve zithouding zorgt ervoor dat de productiviteit wordt gestimuleerd. De concentratie blijft behouden en je bent minder snel afgeleid.

Een aangenaam zitcomfort

Selecteer stoelen die comfort geven en ondersteuning bieden. Hierdoor kan men langdurig geconcentreerd vergaderen en voorkom je lichaamsklachten.

 Een passend design

Een smaakvol uiterlijk heeft invloed op de beleving van de omgeving en jou als gebruiker. Het kan een ruimte een sfeer geven waardoor je je prettig voelt.

Stem af op jouw gebruik

Denk aan waar je de stoelen gebruikt. Gebruik je het thuis, op kantoor of tijdens conferenties. Heb je geen plek of vaste ruimte? Ga dan voor stapelbare vergaderstoelen. Die kun je gemakkelijk opbergen en zijn ruimtebesparend.

Bekijk onze collectie online of bezoek de showroom

Bestel eenvoudig en snel uw inrichting in ons online aanbod. Wij helpen graag bij de juiste aankoop.

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

 

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route