Balanskrukken

De balanskruk is de ideale partner voor thuis of op kantoor. Gebruik deze multifunctionele designkruk als ergonomische bijzetkruk, op jouw werkplek voor meer mobiliteit en flexibiliteit.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Balanskruk Interstuhl UP Antraciet
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Geel
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Oranje
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Rood
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Turquoise
Aanbieding
Bestseller
Balanskruk Interstuhl UP Wit
Balanskrukken

balanskrukken

Een balanskruk is een universele kruk met een slim mechaniek erin verwerkt. Het design zorgt ervoor dat je lichaam continu actief balanceert. Deze balanskruk biedt niet alleen een comfortabele zit, maar volgt ook de bewegingen van de gebruiker. Gebruik een ergonomische balanskruk tijdens jouw werk op kantoor of thuis. Ook als bijzetkruk op diverse plekken in huis inzetbaar.

Voordelen van een balanskruk voor kantoor

• Multifunctionele kruk
• Ergonomische, trendy vormgeving
• Stimuleert beweging en mobiliteit
• Dynamische balans
• Hoog zitcomfort
• Makkelijk verplaatsbaar

Waarom een balanskruk? Dynamisch zitten als uitkomst

Een balanskruk wordt veel gebruikt op kantoor, maar ook thuis is het een uitkomst. Neem bewegen op in je dagelijkse routine. Deze universeel inzetbare kruk zorgt namelijk voor de nodige beweging. Het stimuleert een actieve houding en beweging. Je balanceert waardoor jouw houding verbetert en beweging toeneemt. Tevens versterkt het je spieren, activeert het je bloedsomloop en vermindert het stijfheid door veel zitten. Dit zorgt voor minder of afname van mogelijke lichamelijke klachten. Dit type ergonomische kruk kent vele voordelen, een echte aanrader.

Balanskruk kopen? Wij hebben een oplossing op maat

Bij aanschaf van een balanskruk zijn er vele opties. Uiteraard is het goed om te zoeken naar een kruk die vervaardigd is uit een slijtvast, duurzaam materiaal. Tevens is zitcomfort en het ontwerp van belang. Echter zijn er meer zaken waar je op kunt letten. Kies voor een balanskruk op wielen voor mobiliteit, een standaard voor stabiliteit of ga voor een dynamische schotelvoet met antislip-laag voor extra stimulering van beweging. Wij raden aan om ook te denken aan hoe de balanskruk in gebruik is. Een traploze hoogteverstelling is niet alleen praktisch, maar ook kwalitatief en duurzaam. Tevens is een handige verstelling die je eenvoudig gebruikt tijdens het zitten fijn. Dit kan o.a. door middel van een koord of een handgreep. Soms heeft een stoel ook een grijprand voor snel verplaatsen.

Bekijk onze collectie online of bezoek showroom

Bestel eenvoudig en snel uw ideale balanskruk in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de specifieke kruk die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. I

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route