Bureautafels

Op kantoor is een goede bureautafel cruciaal. U brengt hele dagen door aan een bureau op kantoor of thuis.

Lees meer
 • Gratis verzending
 • Merk bureaustoelen
 • 35 jaar ervaring
 • Advies op maat
Aanbieding
Bureautafel Delka Air2
Bureautafel Delka Air2

€292,00

€388,00
Aanbieding
Bureautafel PP Design Aluminium
Aanbieding
Bureautafel PP Design Zwart
Aanbieding
Bureautafel PP Design Wit
Aanbieding
Bureautafel Voortman Hi Tee
Bureautafels

 Bureautafel

Op kantoor is een goede bureautafel cruciaal. U brengt hele dagen door aan een bureau op kantoor of thuis. Een passende bureautafel is dan onmisbaar. Een goed bureau draagt bij aan een correcte werkhouding en ergonomisch werken. Dit voorkomt klachten en stimuleert gezond en efficiënt werken.

 

Voor uw kantoor de ideale bureautafel kopen

De bureautafelhoogte is bepalend voor het comfort. Al onze verstelbare bureaus zijn in hoogte verstelbaar volgens de NEN-EN 1335 norm, waarbij de werkbladhoogte verstelbaar is tussen 62 en 85 cm. Tevens bieden wij verstelbare zit-sta bureaus. U kunt er zowel zittend als staand aan achter werken. De bureautafels voldoen allemaal aan de zwaarste ARBO norm NPR1813 en zijn elektrisch hoogte verstelbaar tussen 65 en 130 cm, wat hen de ideale oplossing maakt voor uw kantoor. Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment bureautafels aan met een grote verscheidenheid aan merken, materialen en uitvoeringen. Zoals zit-sta bureaus, verstelbare bureaus, slinger verstelbare bureaus, hoekbureaus en duo bureaus’. Als werkplekstylist hebben wij verstand van kantooroplossingen en kwaliteitsmeubilair. U kunt kiezen voor A-merk bureautafels waaronder onze eigen collectie MY Workplace. Wij bieden een passende oplossing voor elke werkomgeving.

 

MY Workplace bureautafels voor kantoor

MY Workplace biedt een zeer kwalitatieve en budgetvriendelijke collectie bureautafels voor ieder kantoor. De MY Workplace collectie is een huislijn die wordt geproduceerd in Duitsland. Er worden alleen A-merken zoals Ahrend, Assmann en Sedus vervaardigd door onze producent. Met MY Workplace bent u verzekerd van een slimme montagetechniek, stabiliteit en perfecte afwerking van lasnaden en spuitwerk. Kies voor één van de bureaus van MY Workplace zoals PP Design of MD Design.

 

De voordelen van onze bureaustoelen

 • A-merken
  • Eigen collectie MY Workplace
  • In hoogte verstelbaar volgens Arbo-norm (NEN)
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • 100% garantie
  • Duurzaam door gebruik FSC® spaanplaten met melamine toplaag

 

Bureautafel in het wit kopen? Bekijk de collectie nu!

Een witte bureautafel is een tijdloze klassieker die overal bij past. Ga voor een trendy uitvoering waarbij zowel het frame als het tafelblad wit is. Met kleurige accessoires geeft u het bureau en de ruimte een persoonlijke touch en warme uitstraling. Wij kiezen voor meubels waarbij het frame gespoten is in een heldere kleur wit. Dit is de lakkleur RAL9016. Wij voorzien de bijpassende tafelbladen standaard van Laser Edge techniek. Hierdoor is de afwerking uitstekend en zijn er geen zwarte lijmresten zichtbaar op de afbanding.

 

Laat ons de complete kantoorinrichting verzorgen

Wij bieden diverse werkplekoplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Een ergonomische bureautafel alleen is niet voldoende om comfortabel te werken op kantoor. Denk bijvoorbeeld ook aan de beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Tevens zijn er aanvullende opbergmogelijkheden zoals verrijdbare ladenblokken, roldeurkasten en houten draaideurkasten. Onze specialist voorziet u graag van advies. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route