Een ergonomisch bureau kopen

Wilt u een ergonomisch bureau kopen? Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment aan ergonomische bureaus en bureautafels aan met een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen.

 • Gratis verzending
 • Merk bureaustoelen
 • 35 jaar ervaring
 • Advies op maat

Bureautafel

Wij helpen u graag om tot een passende oplossing te komen. Reeds 1500 bedrijven gingen u voor. Zij kozen voor een groot of klein bureau of een bureau met een hoek die helemaal op maat is. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Ergonomisch bureau kopen of eerst testen

Bent u op zoek naar een ergonomische bureautafel die geschikt is voor uw professionele kantoorinrichting. Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde bureautafels online. Het belangrijkste eigenschap van een bureautafel is dat men langdurig werkt in een gezonde en comfortabele werkhouding. Het assortiment bureautafels van Bureaustoelexpress is divers en afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Overweegt u een ergonomisch bureau bij ons te kopen? Dan is het raadzaam om te weten waar wij voor staan, namelijk:

 • In hoogte verstelbaar volgens Arbo-norm (NEN)
  • Alleen maar A-merken waaronder Herman Miller of Spindl
  • Gratis verzending of tegen meerprijs gemonteerd op afspraak
  • Snelle levering
  • 100% garantie

 

Een ergonomische bureautafel in het wit kopen

Op dit moment zijn witte bureaus erg populair. Hierbij is zowel het frame als tafelblad wit. Een wit hoekbureau is eigenlijk een tijdloze klassieker die niet gevoelig is voor trends. Met leuke accessoires in kleuren kan u de ruimte gemakkelijk een persoonlijke touch geven. Zelfs een bureaustoel in een mooie kleur doet veel voor de ruimte en de complete opstelling.

Eén ding is zeker: een wit bureau past altijd bij de rest van uw inrichting. Nu zijn er vele soorten wit. Wij kiezen voor meubels waarbij het frame gespoten is in de lakkleur RAL9016, wat een heldere witte kleur is. Bijpassende tafelbladen van het merk Egger voorzien wij standaard van Laser Edge techniek. Dit betekent dat de 25 mm afbanding geen zwarte lijmresten toont. Het is uiteraard een klein detail maar maakt het hoekbureau net iets mooier.

 

Maak uw keuze en plaats een bestelling

Wanneer u uw gewenste ergonomische bureautafel heeft gevonden, kunt u simpelweg een bestelling plaatsen via de webshop en wij zorgen ervoor dat het materiaal zo snel mogelijk toekomt. Heeft u graag wat hulp gehad bij het maken van de juiste keuze? Dan staan onze medewerkers klaar om advies op maat te bieden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.