Bureaustoelen

Het assortiment ergonomische bureaustoelen van Bureaustoelexpress is divers en afgestemd op de behoeftes van de gebruiker.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat

Bureaustoelen

De belangrijkste eigenschap van een bureaustoel is dat men langdurig kan zitten in een gezonde en comfortabele werkhouding. De verstelmogelijkheden van het zitvlak, de rugleuning en de armleggers bepalen grotendeels het zitcomfort. Bureaustoelexpress beschikt over een uitgebreide keuze aan ergonomische bureaustoelen, die verschillen in prijs, zitcomfort en uitstraling.

 

Ergonomische bureaustoelen voor een gezonde houding

Stilzitten kan pijn doen, jazeker. Die pijn voelt de stoelgebruiker in zijn rug, nek, hoofd of armen. Pijn in skelet, gewrichten en spieren zijn een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim. En dit gebeurt niet alleen bij oudere mensen. Van de jongeren tussen de 20 en 25 jaar heeft 60% in meer of mindere mate last van pijn in de lage rug, de nek en het schoudergebied. Deze klachten zijn te herleiden naar een langdurige verkeerde werkhouding. Dat maakt advies over goed zitten en een juiste keuze in bureaustoel uitermate belangrijk. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de juiste bureaustoel. Eén van onze specialisten zal direct een werkplekcheck doen en er zo voor zorgen dat u de ideale bureaustoel voor uw kantoor online kunt kopen. Onze adviezen kunt u gebruiken om de werkplek als geheel te verbeteren, waaronder bijvoorbeeld ook een ergonomisch bureau.

 

Wat moet een bureaustoel kunnen?

Ergonomische bureaustoelen draagt, ondersteunt en beweegt zijn bezitter met behulp van doordachte eigenschappen en intelligente mechanieken. Kortom, wat de ‘bezitter’ doet, moet de bureaustoel ook doen.

Dit is onze visie gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in zit oplossingen. Deze visie delen wij met diverse fysiotherapeuten die graag met ons samenwerken. Juiste, ergonomische bureaustoelen moet het bovengenoemde faciliteren. Naast dragen, steunen en bewegen moet een bureaustoel de gelegenheid bieden tot ontspanning. Daarbij moeten de contactvlakken tussen de mens en bureaustoel goed samenwerken. Bij ons kunt u de ideale bureaustoel snel en makkelijk online kopen.

 

Kies voor een bureaustoel van betrouwbare kwaliteit

In veel gevallen wordt een bureaustoel de hele dag gebruikt. Als dat klopt, dan zal u merken dat ergonomische bureaustoelen essentieel zijn voor een kantoor-of thuiswerkplek. Het is dus uitermate belangrijk om te investeren in een bureaustoel die het lichaam optimaal ondersteunt. Als er voor betrouwbare kwaliteit gekozen wordt dan kunt u deze bureaustoel niet online kopen voor slechts een jaar te gebruiken. De praktijk laat zien dat het gemiddelde gebruik tussen de 5 en 10 jaar ligt.

 

Een bureaustoel online kopen met het optimale zitcomfort

Behalve kwaliteit is zitcomfort erg belangrijk. Omdat we als mensen verschillend zijn, is zitcomfort voor iedereen een andere beleving. Een ergonomische bureaustoel online kopen kan dan een lastige opgave zijn. Geen nood, wij hebben een collectie bureaustoelen samengesteld die begint bij een eenvoudige bureaustoel tot aan full option modellen waarop alles verstelbaar is. Denk zo bijvoorbeeld aan het merk Herman Miller met voortreffelijke modellen als de Embody of de Sayl. Eén ding hebben de bureaustoelen allemaal gemeen. De bureaustoelen zijn door ons zelf getest op comfort, gebruiksvriendelijkheid en de bureaustoel moet als een echte allemansvriend online besteld kunnen worden. Neem eens een kijkje bij onze NEN-EN 1335 bureaustoelen. Met een NEN-EN 1335 bureaustoel is ergonomie voor werkelijk iedereen beschikbaar. Of u nu heel klein of heel lang bent, een NEN-EN 1335 bureaustoel zal altijd voor een goede en veilige ondersteuning zorgen.

 

Laat ons helpen bij het maken van de juiste keuze

In ons assortiment vindt u meer dan 50 bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag wanneer u een bureaustoel online wilt kopen. Alleen een bureaustoel is vaak niet voldoende. We kijken namelijk ook graag naar werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis om uw werkhouding te optimaliseren. Contacteer onze medewerkers via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.