Zitballen

Ga voor een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl je jouw e-mails wegwerkt.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Zitbal Vluv Stov 55-75 cm Petrol
Aanbieding
Zitbal Vluv Stov 65-75 cm Pebble
Aanbieding
Zitbal Vluv Stov 65-75 cm Greige
Zitballen

Een zitbal is een alternatief voor een bureaustoel waarmee je achter een bureau of tafel kan zitten. De bal stimuleert een rechte, actieve zithouding. Een actieve houding zorgt voor gebruik van spieren, minder vermoeidheid en preventie van klachten. Kies voor een comfortabele, ergonomische zitbal voor op kantoor of thuis.

Voordelen van een zitbal
• Bewegend werken achter het bureau
• Automatisch een rechte houding
• Train buik- en rugspieren terwijl je werkt
• Verhoging van het concentratievermogen en de productiviteit
• Preventie of vermindering van klachten
• Ergonomisch werken

 

Een actieve zithouding door de zitbal

Een zitbal zorgt ervoor dat je lichaam in balans moet blijven op de bal en een actieve houding aanneemt. Door het zoeken naar evenwicht gebruik je constant buik- en rugspieren. Het trainen van je spieren zorgt voor een betere doorbloeding, vermindering van vermoeidheid en de preventie van o.a. rugklachten. Ook is het gemakkelijker om je te concentreren waardoor je productiever werkt.

 

Zitbal op kantoor of thuis

Gebruik een ergonomische oplossing zodat je de juiste houding aanneemt, in beweging blijft en niet stilzit. Een zitbal is geschikt voor jouw werkplek op kantoor of achter een tafel thuis. De bal is gemaakt van slijtvaste materialen voor een hoge kwaliteit. Ga voor comfort, stabiliteit en stevigheid door de zachte stoffen met dubbel gestikte naden. De rits is erg sterk en netjes weggewerkt voor comfort en voor een aantrekkelijke uitstraling. De zitbal is functioneel, heeft een aantrekkelijk design en is leverbaar in diverse kleuren. Zo past deze bij iedere werkplek of omgeving.

De maat van de zitbal: 55, 65 of 75cm

De juiste maat van de zitbal zorgt voor een ergonomische en prettige zitplaats. Selecteer uit de drie onderstaande maten de zitbal die bij jouw lichaamslengte past.

Zitbal Ø 55cm | lichaamslengte tot 155cm
Zitbal Ø 65cm | lichaamslengte 155 - 175cm
Zitbal Ø 75cm | lichaamslengte 175 - 195cm

De zithoogte is correct als het bekken iets boven de knieën is geplaatst, zodat de dijen iets naar beneden zijn geheld. Hierdoor kun je met de zitbal rechtop zitten.

Correcte zithouding zitbal kantoor

Wij adviseren de VLUV zitbal met een diameter van 65 cm voor het gebruik achter een bureau met een standaardafmeting in hoogte van 68-72cm.

 

Gebruik van de zitbal: handpomp of oppompservice

De zitbal wordt geleverd met een handpomp of maak gebruik van onze oppompservice. Het zelf oppompen is gemakkelijk. Je plaatst de bal in de hoes en pompt deze op om hem vervolgens te sluiten met de rits. Het kan zijn dat je de zitbal na een weekje nog een beetje moet bijpompen. Voor het ultieme gemak kies je voor je oppompservice. Je vinkt de optie aan en krijgt de bal zonder moeite compleet opgepompt geleverd!

Ga voor de kwaliteit, het comfort en het design onze zitballen.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route