Sayl

Als u kiest voor een Herman Miller Sayl bureaustoel, gaat u voor een stoel met het optimale comfort. Bij Bureaustoelexpress bieden wij deze unieke stoel en nog vele andere producten van onder andere Herman Miller aan.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart, 4D
Aanbieding
Design
Herman Miller Herman Miller Sayl wit
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart , 1D
Sayl

Herman Miller stoel

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze rekent u op onze experten voor advies op maat. De intelligente en innovatieve Herman Miller Sayl bureaustoel is een investering waar u zeker 20 jaar van geniet. Twijfel daarom zeker niet om deze variant te bestellen en weer op een fijne manier aan het werk te gaan op uw kantoor of thuiswerkplek.

 

De troeven van een Herman Miller Sayl bureaustoel

Er zijn enkele elementen die ervoor zorgen dat de Herman Miller Sayl bureaustoel een uiterst geschikte stoel is voor u. De 3D-rugsteun is gemaakt met de perfecte balans tussen ondersteuning en vrijheid in gedachten. Het flexibele materiaal sluit nauw aan op uw rug zodat u altijd een goed comfort voelt. Daarbij zorgt het design ervoor dat hij eveneens geschikt is als stoel in de woonkamer. Kies daarom de kleur die naadloos aansluit bij het interieur van uw kantoor of woning. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en luisteren naar uw specifieke wensen. Daarbij zet u deze Herman Miller Sayl bureaustoel zowel achter een duo zit-sta bureau als bij een traditionele bureautafel op uw kantoor.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, krijgt u een authentieke Herman Miller Sayl bureaustoel met 12 jaar garantie. Daarbij verzenden we de stoel gratis naar uw locatie. Heeft u interesse in deze bureaustoel? Neem contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route