Aeron

In 1994 verscheepte Herman Miller zijn eerste Aeron bureaustoel. Dit was direct een geweldig jaar voor Herman Miller, maar ook voor de rest van de wereld.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Herman Miller Aeron Mineral
Aanbieding
Herman Miller Herman Miller Aeron Carbon
Aeron


De Herman Miller Aeron bureaustoel veranderde wat we voorheen als een stoel aanzagen. Met zijn ergonomische ontwerp, solide constructie en uniek ontwerp heeft de Aeron opnieuw gedefinieerd wat van een bureaustoel mag worden verwacht. 

Als u in de afgelopen 20 jaar een trotse eigenaar van de Aeron bent geworden, zit u waarschijnlijk vandaag nog steeds in de stoel. Zelfs met een garantie van 12 jaar is de kans groot dat uw stoel nog steeds werkt, net als de dag dat u er voor het eerst in zat. Niet veel fabrikanten kunnen zeggen dat ze een stoel maken die zo lang meegaat.

 

Waarom de Herman Miller Aeron veranderen?

Computers passen tegenwoordig in onze zakken, cellen kantoren worden omgebouwd tot lege ruimtes met onopvallende zit sta bureaus en het dagelijkse leven is veranderd om de technologische vooruitgang van de afgelopen twee decennia te complementeren. Niet alleen is de technologie veranderd, maar gezondheidsonderzoek heeft de afgelopen jaren geleid tot vooruitgang op het gebied van ergonomie. De nieuwe Herman Miller Aeron maakt niet alleen gebruik van nieuwe soorten materialen en productie, maar houdt ook rekening met het nieuwste gezondheidsonderzoek om de voordelen te maximaliseren van het bezit van een van de nieuwe Aeron voor de hedendaagse werkplek.

 

Wat is er veranderd aan de Herman Miller Aeron?

In eerste instantie kan het lijken dat het dezelfde stoelen zijn. Toch is er esthetisch veel veranderd waardoor de stoel maar liefst 4 kilo lichter is geworden dan de klassieke Aeron. De bedieningsknoppen zijn opnieuw ontworpen en een paar belangrijke functies zijn toegevoegd. Niet langer duurt het honderden draaischijven om de tegendruk van de rugleuning aan te passen aan de gebruiker. Binnen een paar beurten kunt u nu de spanning van de nieuwe Herman Miller Aeron bureaustoel aanpassen. Zo is de bureaustoel beter aan te passen aan de moderne werkomgeving van flexwerken.

De verstelbaarheid in hoogte van de armleggers zijn aangepast. Het aanpassingsmechanisme bevindt zich op dezelfde plaats als de klassieke Aeron, maar het is een veel soepelere overgang en kan uitgevoerd worden met één hand. Bij de oude Aeron was dit praktisch ongelijk. Tegenwoordig kunnen de armleggers op en neer, en draaien ze in en uit. Een verbetering van de nieuwe stoel is dat de armen nu ook naar voren en naar achteren schuiven om meer posities te ondersteunen. Een opnieuw ontworpen kantelmechanisme biedt de gebruiker een nog soepelere overgang in eenvoudige kleine bewegingen tijdens beeldschermwerk. Voor een betere ondersteuning is het framehoek van de nieuwe Aeron 1,8 graden naar voren aangepast. Of een persoon nu naar voren is gepositioneerd voor typen en intense focus, of volledig achterover leunt voor bijvoorbeeld een conversatie, u zult merken dat de Herman Miller Aeron bureaustoel nog beter meebeweegt met zijn bezitter.

 

Kies voor de verbeterde Pellicle Suspension

Het door Herman Miller gebruikte gaas heet Pellicle. Dit gaas lost een groot probleem op waarmee traditionele bureaustoelen met schuim kampen, namelijk lichaamswarmte. Deze blijft in dit geval niet meer in de stoel zitten maar kan eenvoudig door de Pellicle heen waardoor het lichaam koeler blijft. De elastomeersuspensie van het Pellicle zijn opnieuw ontworpen met nieuwe productietechnieken die het mogelijk maken om acht verschillende zones over de zitting en de rug te hebben. De nieuwe 8Z Pellicle is aan de randen strakker en losser op belangrijke plaatsen waar het lichaam tegen de stof rust, voor meer comfort en ondersteuning dan de klassieke Aeron uit 1994. 8Z Pellicle heeft een verbeterde luchtcirculatie waardoor lucht, lichaamswarmte en waterdamp nog beter door de zitting en de rugleuning heen kunnen. Hierbij hebben verschillende zones een andere functie:

  • 4 SUPPORT zones hebben de meeste spanning. Dit is op de plekken het dichtst bij de boven en onderrand van het frame. Dit zorgt ervoor dat het Pellicle de bezitter volledig draagt. Het is tevens het eerste contactpunt met het suspensiemateriaal om een gezonde zittende houding te versterken.
  • 2 VERZACHTENDE zones hebben de minste hoeveelheid spanning in het weefsel. Dit helpt de druk in deze gebieden te verminderen en stelt u in staat vrij in de stoel te bewegen.
  • 2 STABILISATIE zones hebben spanning op het middenniveau. Ze plaatsen de belangrijkste spiergroepen van de persoon in een gezonde hoek zonder het lichaam te laten wegzakken.

Samen bieden de acht zones de preventieve ondersteuning die uw lichaam nodig heeft om de hele dag actief te blijven.

Herman Miller Aeron Pellicle

 

Kies voor de verbeterde PostureFit

Al onze Herman Miller Aeron bureaustoelen zijn uitgevoerd met de nieuwe ondersteuningsoptie PostureFit SL, speciaal ontworpen om de lumbale regio's van de wervelkolom te ondersteunen en de wervelkolom te versterken. Een actief lichaam is het sterkst als u staat, de borst open en de bekken enigszins naar voren gekanteld. Het is logisch dat dit ook beter zal zijn bij het zitten. En dat is precies waar PostureFit SL in ondersteunt. Deze verbeterde functie is instelbaar en heeft twee individuele pads, die het heiligbeen stabiliseren en het lendegebied van de wervelkolom ondersteunen, om een gezonde staande positie na te bootsen. Hoewel PostureFit SL de meest geavanceerde optie is, zijn er drie extra ondersteuningsopties voor de rug beschikbaar, zodat u de stoel aanpast aan uw werkbehoeften.

 

Drie tijdloze kleursamenstellingen

Aan de hand van honderden voorbeelden en tests kwam Herman Miller tot drie zorgvuldig geselecteerde kleur en materiaalkeuzes voor de Aeron bureaustoel. Graphite is de donkerste, een moderne versie van de originele Aeron. Carbon biedt een neutraalheid die even goed werkt in warme en koele omgevingen. Mineral is de lichtste, ideaal voor de meer open kantooromgevingen van vandaag.

 

 

bureaustoel Aeron kleuren

 

De Aeron nog milieuvriendelijker

Net als de klassieke Aeron bureaustoel, is Herman Miller ontworpen en vervaardigd om het milieu zo min mogelijk te belasten. De nieuwe Aeron heeft nu de status BIFMA level drie en is Greenguard Gold Certified. Ze hebben ook de nieuwe standaard Cradle to Cradle Silver bereikt.

 

Contacteer ons voor advies op maat

Wilt u weten of een Herman Miller Aeron bureaustoel de goede keuze voor u is? Of zou u eveneens andere mogelijkheden willen ontdekken uit ons aanbod zoals de Herman Miller Mirra of Sayl? Onze medewerkers helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. Met advies op maat en onze gratis verzendservice profiteert u van de beste voorwaarden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route