Een hoekbureau is het perfecte bureau

Wilt u een hoekbureau als bureau kopen? Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment hoekbureaus aan met een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Hoekbureau PP Design aluminium
Aanbieding
Hoekbureau PP Design wit
Aanbieding
Hoekbureau PP Design zwart
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store aluminium
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store zwart
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store wit
Een hoekbureau is het perfecte bureau

Hoekbureau kopen? Bekijk de collectie

Wij helpen u graag om tot een passende oplossing te komen. Reeds 1500 bedrijven gingen u voor. Zij kozen voor een groot of klein hoekbureau of een bureau met een hoek die helemaal op maat is. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met een hoekbureau als bureau.

 

Waarom kiezen voor een hoekbureau?

Soms is een recht bureau niet voldoende. Dan kan een hoekbureau uitkomst bieden. Hoekbureaus hebben immers meer werkblad oppervlak dan een recht bureau. Bovendien is er dan genoeg ruimte voor een ladenblok onder het bureau. In het verleden waren hoekbureaus voorzien van rondingen en tafelbladen uit één geheel. Vermijd deze rondingen gezien dit alleen maar problemen oplevert met de positie van uw bureaustoel aan het tafelblad. Wij werken met een hoofdbureau waaraan we een haaks returnstuk plaatsen. Dit is de meest ergonomische oplossing voor een hoekbureau. Overweegt u een hoekbureau te kopen van Bureaustoelexpress? Dan is het raadzaam om te weten waar wij voor staan namelijk:

  • In hoogte verstelbaar volgens Arbo-norm (NEN)
  • Alleen maar A-merken
  • Gratis verzending of tegen meerprijs gemonteerd op afspraak
  • Snelle levering
  • 100% geen gezeik garantie

 

Hoekbureau wit kopen? Wij hebben de mooiste

Op dit moment zijn witte hoekbureaus een erg populaire keuze als bureau. Hierbij zijn zowel het frame als tafelblad wit. Een wit hoekbureau is eigenlijk een tijdloze klassieker die niet gevoelig is voor trends. Met leuke accessoires in kleuren kunt u de ruimte gemakkelijk een persoonlijke touch geven. Zelfs een ergonomische bureaustoel in een mooie kleur doet veel voor de ruimte en de complete opstelling. Bekijk bijvoorbeeld de Herman Miller Aeron bureaustoel met innovatief design eens.

Eén ding is zeker: een wit hoekbureau past altijd. Nu zijn er vele soorten wit. Wij kiezen voor meubels waarbij het frame gespoten is in de lakkleur RAL9016. Dit is een heldere kleur wit. Bijpassende tafelbladen van het merk Egger voorzien wij standaard van Laser Edge techniek. Dit betekent dat de 25 mm afbanding geen zwarte lijmresten laat zien. Het is uiteraard een klein detail in uw bureau maar het maakt een hoekbureau net iets mooier.

 

Bekijk onze collectie

In ons assortiment zitten enkele hoekbureaus die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Alleen een ergonomische bureautafel is niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route