Mirra 2

De Herman Miller Mirra bureaustoel is ruim 12 jaar geleden geïntroduceerd. Dat de Mirra bureaustoel een succesmodel van Herman Miller is, weten we inmiddels wel.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Mirra 2 Graphite
Aanbieding
Herman Miller Mirra 2 Graphite - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Mirra 2 Graphite - white
Aanbieding
Herman Miller Mirra 2 studio white
Mirra 2

herman miller mirra

Om het succes vol te houden is er nu de Mirra 2 geïntroduceerd. De manier waarop iedereen werkt is een continu evoluerend proces. Wij zijn in een hele korte tijd van individueel werken naar werken in teamverband gegaan met de daarbij behorende flexibiliteit in werkplek. Om aan deze veranderende behoefte te voldoen hebben de ontwerpers van Studio 7.5 de Mirra opnieuw uitgevonden. De Herman Miller Mirra 2 is een sterk presterende bureaustoel die mensen ondersteunt die constant in beweging zijn.

 

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel voor directe comfort

Werkend Nederland is zich er steeds meer van bewust dat bewegen tijdens het zitten van essentieel belang is voor het functioneren en de concentratie van de mens. Hoe meer een persoon beweegt tijdens het zitten, hoe groter de behoefte is aan ondersteuning die meebeweegt. De Herman Miller Mirra 2 bureaustoel biedt deze ondersteuning. Als u zit, passen de rugleuning en de zitting zich onmiddellijk aan, met dynamische oppervlakken die reageren op uw kleinste bewegingen. De kunststof rugleuning met een lus-structuur is dermate bewegelijk dat deze zich moeiteloos laat aanpassen aan iedere gebruiker. Het vernieuwde Harmonic 2 mechaniek zorgt voor een soepel en gebalanceerd gevoel tijdens uw werkzaamheden. Zowel de zitting als rugleuning zijn luchtdoorlatend voor een hoog thermisch comfort en zorgen voor een luchtig design van de Herman Miller Mirra 2. Of u nu een zit-sta bureau heeft of een hoekbureau; deze stoel is zeker een geschikte optie.

 

Van Mirra naar Mirra 2

Laten we starten met het feit dat de flexibiliteit in de Mirra 2 is gebleven zoals u dat gewend bent in de eerste Mirra. Want waarom zou u immers wat aanpassen dat vanaf de start als zeer goed is gebleken.

Hieronder zetten we voor u op een rijtje wat er is veranderd:

Ademend
De geperforeerde rugleuning en membraam zitting hebben altijd al een temperatuur neutrale ervaring geleverd. Bij de Mirra 2 zijn deze oppervlakten gemaximaliseerd om de thermische comfort te verbeteren.

De Butterfly Back
De standard TriFlex rugleuning gecombineerd met een stoflaag maakt de Butterfly Back. Voor nog meer comfort en contact met de rugleuning.

Harmonic 2 Mechaniek
De Harmonic Tilt™ van de Herman Miller Mirra 2 is nu nog vloeiender. Een vloeiende beweging komt ten goede aan de bloedsomloop en geeft ons een extra gevoel van comfort. Het nieuwe bewegingsmechaniek volgt de bewegingen van het lichaam nog nauwkeuriger; het reageert zelfs op de subtielste verplaatsing van het lichaamsgewicht.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn officieel dealer van Herman Miller bureaustoelen en beschikken daarom naast de Mirra 2 ook over andere modellen. Dit betekend dat wij de producten rechtstreeks bij de producent bestellen. Wat wij absoluut niet hebben is namaak. Veel gevraagd is ook of het refurbished producten betreft. Wij verkopen enkel nieuwe producten van Herman Miller met soms wel 12 jaar garantie. Daarbij adviseren we u graag over welke bureaustoel het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)33 460 64 10, het e-mailadres [email protected] of het online contactformulier.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route