Zit-sta werkkruk

Een ergonomische werkplek is de basis wanneer men een kantoor gaat inrichten. Een zit-sta werkkruk is speciaal ontworpen als ondersteuning voor de afwisseling van zitten en staan tijdens het werken.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Zit-sta werkkruk

zit-sta werkkruk

De wensen en eisen voor een werkplek zijn voor eenieder verschillend. Echter vormt een prettige werkplek de basis voor een productieve, creatieve medewerker. Om een passende werkplek te kunnen bieden zijn er verschillende soorten zit-sta werkkrukken. Een zit-sta kruk biedt mobiliteit, beweeglijkheid en ruimte en kan goed gebruikt worden thuis of op kantoor. Gebruik de kruk in combinatie met een zit-sta bureau, achter een hoge receptie of wanneer er weinig ruimte beschikbaar is.

Voordelen van een zit-stakruk voor kantoor

• Ergonomische vormgeving
• Flexibel inzetbaar
• Gezonde, actieve zithouding
• Stimuleert beweging en mobiliteit
• Ontlast de rug en benen
• Geschikt voor langdurig zitten

Waarom een zit-sta werkkruk? Flexibiliteit als uitgangspunt

Een zit-sta werkkruk wordt veel gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau voor thuis of op kantoor. Echter is dit een multifunctionele kruk. Met een zit-sta kruk kunt u veelal soepele bewegingen maken. Zoals omhoog en omlaag maar ook van naar links naar rechts. Of er is een draaimogelijkheid. Dit maakt de kruk de ideale oplossing voor een baan waar veel beweeglijkheid nodig is zoals bij kapper of in de schoonheidsbranche. Door een zit sta kruk te gebruiken krijg je de benodigde ondersteuning, om je lichaam wanneer nodig te ontlasten. Zo voorkom en verminder je lichamelijke klachten. En blijf langer energiek en productief tijdens je werkdag.

Zit-sta kruk kopen? Wij hebben een oplossing op maat

Een zit sta kruk kan uw lichaam ergonomische ondersteuning bieden. Het geeft de mogelijkheid om aangenaam te kunnen werken tijdens een werkdag die wisselend van aard is en waar mobiliteit nodig is. Ga voor een kruk met of zonder kussen. Kies een korte rugsteun met handvat of ga voor een zit-sta werkkruk met draaimogelijkheid. Zit, sta of leun op de kruk. Kies voor een zit-sta kruk met verstellingsmogelijkheden. Of neem een kijkje bij onze zadelkrukken en werkkrukken wanneer meer ondersteuning en opties gewenst zijn.

Bekijk onze collectie online

Bestel eenvoudig en snel uw ideale zit-sta werkkruk in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de specifieke zit-sta kruk die jij zoekt. 

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route