Deskbike, de populairste bureaufiets op kantoor

  • Geplaatst op
  • 0
Deskbike, de populairste bureaufiets op kantoor

In deze blog leest u alles over de Deskbike. Een populaire bureaufiets die u fitter maakt.

Zitten is het nieuwe roken is een term wat de laatste tijd veel in het nieuws voorkomt. Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat langdurig stilzitten schadelijk kan zijn voor de gezondheid. De kans op overgewicht wordt bijvoorbeeld verhoogt, maar ook vele andere risico’s zoals hart- en vaatziekten, depressie of diabetes. En dan spreken we nog niet eens over het denkvermogen en de  creativiteit wat afneemt. En toch: de meeste kantoren zijn nog steeds ingericht om de hele dag te zitten. Om hier verandering in te brengen is het innovatieve product ‘’Deskbike’’ op de markt gekomen. De Deskbike is een bureaufiets die de oplossing biedt voor meer beweging tijdens kantooruren.


Deskbike de populaire bureaufiets

De Deskbike is de best verkopende bureaufiets in Nederland. De combinatie van een aantrekkelijke prijs, comfort en vele afstel mogelijkheden maken het tot zo’n succes. Het principe van de Deskbike is simpel: u stelt uw zit-sta bureau wat omhoog (werkblad tot de navel) en schuift de Deskbike onder de tafel, vervolgens stelt u de zadelstang op de juiste zithoogte en fietsen maar! Minder zwaar en zwaarder trappen is instelbaar door de zwarte ronde knop aan de voorzijde. Het is echter niet de bedoeling om 8 uur per dag te gaan zitten fietsen. Een gemakkelijke vuistregel is om na ieder uur van niet bewegen 15 minuutjes te fietsen. Aan het einde van de dag zal uw lichaam u dankbaar zijn!


Voordelen van de Deskbike

Door het bewegen op de Deskbike komt de stofwisseling in een hogere versnelling en dat maakt dat u meer energie verbruikt en de kans op overgewicht afneemt. Het hart moet harder pompen waardoor er meer zuurstofrijk bloed door het lichaam en naar de hersenen stroomt. Dit alles maakt u scherper, fitter en creatiever, wat de arbeidsproductiviteit ten goede komt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat werknemers die bewegend werken tot wel 30% sneller kunnen lezen en minder vaak ziek zijn (Bron TNO 2011).

Deskbike heeft een mobiele APP
Om u motivatie te stimuleren heeft Deskbike een APP gemaakt die alle prestaties meet terwijl u fiets. Deze app is gratis te downloaden in de Appstore of via de Google Playstore. Het houdt bij welke afstand u aflegt, de snelheid en verbruikte calorieën. Zo kunt u gemakkelijk kijken of uw dagelijkse doel bereikt is.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.