Spindl

Een Spindl stoel laat je bewegen, zelfs als je zit. Het unieke Mybtex 360º mechaniek onder de zitting zorgt ervoor dat de stoel meebeweegt zoals jijzelf beweegt.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat

spindl stoel
Een Spindl bureaustoel laat je bewegen, zelfs als je zit. Naarmate ons beroep steeds meer naar een werkplek is verschoven,  zijn we continu opzoek naar innovatieve producten die ons optimaal begeleiden of juist ontlasten bij de houding die we aannemen tijdens het zitten. De Spindl biedt  hiervoor uitkomst. Door middel van subtiele bewegingen train je op een Spindl stoel je rug en blijven de spieren en lichaam gezond. Deze subtiele bewegingen komen voort uit het Mybtex 360º mechaniek, wat er voor zorgt dat de Spindl precies meebeweegt zoals jezelf beweegt. 

Alle Spindl bureaustoelen

Spindl kwam als eerst met de introductie van de Spindl One en de Joris. Daarna volgde de introductie van de Spindl Two en de Bull. In eerste instantie lijken de Spindl One en Two op gewone bureaustoelen. Echter zorgt het Mybtex 360º mechaniek ervoor dat je balans moet zoeken op de stoel en zo enerzijds je spieren traint en anderzijds een correcte zitpositie aanleert nemen. Naast de twee bureaustoelen is er nog de Joris (een kruk) en de Bull, Deze stoelen hebben  hetzelfde Mybtex 360º mechanisme.  De Bull gaat echter nog een stap verder en zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid. Deze stoel biedt namelijk de mogelijkheid om op verschillende manieren te gaan zitten. Zo kan je bijvoorbeeld achterstevoren zitten en de bovenzijde van de rug als steun  gebruiken. Dit af en toe veranderen van zitpositie heeft een positieve werking op je lichaam.

Welke Spindl kies jij?

Bureaustoelexpress is inmiddels 1 jaar leverancier van de Spindl, gelijk met de introductie van het product. Inmiddels zijn wij er wel achter dat deze stoel onze klanten helpt zich bewust te worden van de zitpositie en activiteit te stimuleren tijdens het werken. We zien dat mensen die het vertrouwen van een gewone bureaustoel willen combineren met de bewegingstechniek van een  Spindl meestal de One of Two kiezen. Het grote verschil dan nog tussen beide is dat de One voorzien is van een gestoffeerde rug en de Two standaard voorzien is van een netbespannen design rug. Mensen die opzoek zijn naar een kruk met meer pit hebben de keuze uit één van de Joris varianten, terwijl mensen die opzoek zijn naar de ultieme bewegingsvrijheid komen bij de Bull uit. De Bull is in Nederland vanaf januari 2017 te verkrijgen.

De Spindl stoel in Antwerpen, Brussel en Gent

Een expert over de spindl

Benieuwd wat een fysiotherapeut Van de Spindl producten vindt? Bekijk de video: