Two

De Spindl two bureaustoel stimuleert actief zitten. Het dynamische karakter van de spindl zorgt namelijk voor bewegingsvrijheid en een gezonde zithouding.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Two

spindl two bureaustoel

De spindl Two laat je bewegen, zelfs als je gewoon zit. Iedereen weet dat bewegen gezond is, maar waarom zitten we dan het overgrote deel van onze dag op ons werk? En als we dan eens vrij zijn, zitten we 85% van onze tijd alsnog. Na de spectaculaire introductie van de spindl One is de Two aan ons voorgesteld. Deze bevat eveneens als de spindl One de Mybtec 360 º techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de stoel meebeweegt zoals jij zelf beweegt. Zo wordt je niet beperkt in het bewegen.

Spindl Two stoel

Meer bewegen ondanks een zittend beroep is een groot voordeel die behaald kan worden met de spindl Two. Net zoals de One is het belangrijk een goede balans te vinden op de bureaustoel, die je als het ware verplicht rechtop en precies in het midden van het zitoppervlak plaats te nemen. Door de balans te vinden en kleine correctie aan te nemen tijdens het zitten train je dus je rugspieren en schuine buikspieren. Daarnaast zorgen de netbespannen rug en lendesteun voor extra steun in de rug en uiteraard ook voor een mooi design.

De Spindl stoel in Antwerpen, Brussel en Gent

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route