Herman Miller

Een bureaustoel met de juiste eigenschappen; comfortabel, mooi en duurzaam. Kies voor de Herman Miller Aeron, Sayl, Mirra 2 en Embody bureaustoel. Bestel online of bezoek onze showroom voor vrijblijvend advies.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart
Herman Miller Embody zwart

€1.395,00

€1.819,00
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Herman Miller Aeron Graphite - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Embody charcoal
Aanbieding
Herman Miller Embody zwart - aluminium
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Mirra 2 Graphite
Aanbieding
Herman Miller Herman Miller Aeron Mineral
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart, 4D
Aanbieding
Herman Miller Mirra 2 studio white
Aanbieding
Design
Herman Miller Herman Miller Sayl wit
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart - wit
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Herman Miller

Het bedrijf Herman Miller bestaat al even. Met meer dan honderd jaar ervaring en een reeks aan toonaangevende designklassiekers is de Herman Miller collectie nog steeds actueel. Toen dit bedrijf in 1905 werd opgericht onder de naam Star Furniture Company, had men niet kunnen vermoeden dat zij een eeuw later één van de meest gerenommeerde meubelmerken zouden zijn. Anno 2018 zijn de ergonomische bureaustoelen van Herman Miller niet meer weg te denken uit kantoorruimtes en thuiswerkplekken. Bovendien worden de bureaustoelen ontworpen waarbij het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien en met de gedachte dat leven en werken meer door elkaar verweven moet worden. Het is dan ook niet voor niets dat elk meubelstuk getekend is door een toonaangevende designer. Van daaruit worden de ontwerpen zelfs toegepast in scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Neem eens een kijkje bij de Herman Miller Aeron bureaustoel. Een ergonomische oplossing die absoluut de moeite waard is.

Herman Miller geschiedenis

Samenwerken met je schoonvader kan tot grote resultaten leiden, zo blijkt ook uit de historie van dit Amerikaanse designlabel. De 18-jarige Dirk-Jan de Pree ging in 1909 aan de slag als kantoorklerk bij de Star Furniture Company in Michigan. In nog geen 10 jaar tijd werd hij aangesteld als directeur van het bedrijf. Michigan Star Furniture Company wordt de Herman Miller Furniture Company wanneer D.J. De Pree zijn schoonvader, Herman Miller, ervan overtuigt om een meerderheid in de aandelen van de Michigan Star Furniture Company te kopen. De Pree wordt de eerste directeur van de Herman Miller Furniture Company, die reproducties van traditionele meubilair voor in huis fabriceert. Waar Star Furniture Company voornamelijk zware houten meubelen maakte focust Herman Miller zich op vernieuwende en elegante zitoplossingen. Hierbij wordt een nauwe samenwerking gezocht met designers zoals Ray & Charles Eames, Don Chadwick & Bill Stump en tot Yves Béhar.

 

Herman Miller Stoel: eerst research dan het design

Elke Herman Miller stoel heeft zijn eigen verhaal en herkenbaarheid. Het tijdloze design, praktische oplossing en ergonomische perfectie kent een wereldwijde afzetmarkt. Onderzoek en ontwikkeling staan centraal, onder andere naar een gezonde werkhouding, ergonomie en technieken om verantwoord te kunnen werken en studeren. Met de gedane research creëren de designers van Herman Miller bureaustoelen voor diverse situaties: van 24 uurs stoelen tot en met stoelen specifiek voor flexwerken. Een goed ingestelde Herman Miller stoel biedt de mogelijkheid om in beweging te blijven tijdens uw zittende werkzaamheden. De Aeron, Sayl, Embody en Mirra staan stuk voor stuk garant voor optimale prestaties.

Herman Miller Aeron bureaustoel

In het jaar 1994 zag één van de meeste beroemde Herman Miller ontwerpen het levenslicht: de Aeron bureaustoel. Deze naam is zorgvuldig gekozen. ‘Aeron’ verwijst niet alleen naar de Keltische god Aeron, maar ook naar het luchtige karakter van de stoel.

De ontwerpers Don Chadwick en Bill Stumpf hebben traditionele kussens uit standaard bureaustoelen namelijk vervangen voor een ademende Pellicle stoffering. Pelllicle is een verend materiaal dat het lichaam omarmt en de druk gelijkmatig over het lichaam verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je na een lange dag op de Aeron bureaustoel minder last hebt van vermoeidheid en terugkerende pijnpunten. Bovendien is het ontwerp met vele design awards bekroond. Het Museum of Modern Art heeft de Aeron bureaustoel zelfs toegevoegd aan haar permanente tentoonstelling.

De gebruikte materialen in een Aeron bureaustoel zijn daarentegen geen ‘blijvertjes’: 94% is recyclebaar. Kortom, de Herman Miller Aeron is comfortabel, mooi en duurzaam. Wat veel mensen niet weten maar absoluut interessant is, is dat een Aeron veel restwaarde houd bij verkoop. Wij zien gebruikte Aeron bureaustoelen online voor circa 600,-. Geen één andere merk heeft zoveel restwaarde als een product van Herman Miller.

Herman Miller Sayl, design voor een klein prijsje

Een inspirerende werkplek zorgt ervoor dat iedere werknemer zijn talenten optimaal benut. Een mooi luchtig design met de juiste ergonomische eigenschappen van een bureaustoel maken onderdeel uit van een inspirerende werkplek.

Neem bijvoorbeeld de Herman Miller Sayl bureaustoel. Uitgangspunt van dit design is de randloze rug, wat letterlijk ‘lucht’ geeft. Het 3D-materiaal wat daarvoor in de plaats komt zorgt voor optimale steun en verkoeling van het lichaam. De Sayl is in ontelbaar veel varianten en kleuren te verkrijgen, milieuvriendelijk geproduceerd een laat werkelijk iedere ruimte opbloeien door zijn design. Voor het ontwerp van de Sayl bureaustoetl is ontwerper Yves Béhar aan het werk gezet. Zijn opdracht was vrij simpel: creëer een voordelige bureaustoel met alle kenmerken waar Herman Miller voor staat. Je kan wel stellen dat dit gelukt is.

 

Herman Miller bij Bureaustoelexpress - Antwerpen, Brussel en Gent

Wij zijn officieel dealer van Herman Miller. Dit betekend dat wij de producten rechtstreeks bij de producent bestellen. Wat wij absoluut niet hebben is namaak. Veel gevraagd is ook of het refurbished producten betreft. Wij verkopen enkel nieuwe producten van Herman Miller met soms wel 12 jaar garantie. Ben je opzoek naar een specifiek product en staat deze niet op de website, bel dan onze klantenservice of neem per e-mail contact met ons op. Een Herman Miller bureaustoel kan uitleg nodig hebben. Vertrouwd online bestellen kan ook. Wij leveren uw gemonteerde bureaustoel gratis af.

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

 

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route