Interstuhl

Een bureaustoel waarin zitcomfort, bewegingsvrijheid en ergonomie samen komen. Kies voor de Interstuhl Movy, Pure, Hero of Up voor duurzaamheid, ergonomie en een trendy design. Bestel online!

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • 35 jaar ervaring
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Balanskruk Interstuhl UP Antraciet
Aanbieding
Interstuhl MOVYis3 23M6 wit
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Geel
Aanbieding
Bestseller
Balanskruk Interstuhl UP Wit
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Turquoise
Aanbieding
Interstuhl MOVYis3 23M6 zwart
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Rood
Aanbieding
Balanskruk Interstuhl UP Oranje
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Interstuhl

Interstuhl bureaustoelenInterstuhl; een familiebedrijf uit Duitsland dat al meer dan 50 jaar bureaustoelen ontwikkelt met kwaliteit en zitcomfort als doel. Het merk Interstuhl heeft allerlei soort zitoplossingen voor op kantoor. Je kunt hierbij denken aan stoelen voor wachtkamers, vergaderruimten, conferentiezalen of werkplekken. Interstuhl combineert engineering, esthetic en efficiency. Interstuhl innoveert, verrast en zoekt intelligente oplossingen. Zij ontwerpen met een uitstekend design als uitgangspunt. Zij streven naar een zitbeleving met alle zintuigen. Tot slot is efficiency een belangrijke factor, optimale prestaties op gebied van ergonomie en ecologie zijn hier de basis. Door deze factoren worden er stoelen en meubels met zeer veel zitcomfort geproduceerd. Interstuhl gaat voor hoogwaardige bureaustoelen die de gezondheid en vitaliteit van de gebruiker bevorderen. Een prettige, comfortabele zitervaring is de ambitie.

Interstuhl bureaustoel kopen? Kies voor bureaustoelexpress.nl

Het productassortiment van Interstuhl is zeer divers en veelomvattend door deskundigheid en de vele jaren kennis en ervaring. Wij hebben uit dit assortiment de meest gekozen bureaustoelen in ons online aanbod voor je opgenomen. Kies uit de onderstaande bureaustoelseries.

Interstuhl Movy

Zitcomfort en ergonomie komen samen in de Interstuhl bureaustoelen met ergonomisch design. De Movy heeft een slimme synchroon techniek met gewichtsregeling waardoor de rugleuning en zitting kunnen met elkaar mee bewegen.

Interstuhl Pure

Zitcomfort en bewegingsvrijheid komen samen in de Interstuhl bureaustoelen met flexibel design. De pure heeft een innovatieve Smart-Spring techniek waardoor deze stoel zich aanpast aan je lichaam, lengte en gewicht. Tevens zorgt de stoel voor dat je blijft bewegen en volgt jouw lichaam.

Interstuhl Hero

Zitcomfort en ergonomie komen samen in de Interstuhl bureaustoelen met modern design. De hero heeft een Autofit-synchroonmechanisme zodat deze stoel zich automatisch aanpast aan je lichaam en geschikt is voor ieder postuur.

Interstuhl Up

Zitcomfort en bewegingsvrijheid komen samen in deze veelzijdige Interstuhl up. Een zitkruk geschikt als mutlifunioneel meubel, thuis of op kantoor. Gebruik de kruk met traploze verstelling de rode handgreep voor het snel en eenvoudig vertellen van de zitkruk.

Bekijk onze collectie online

Bestel eenvoudig en snel de ideale Interstuhl bureaustoel in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de bureaustoel die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. 

Wij zijn 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel ons gerust of stel uw vraag in de chat.

De bureaustoel specialist van België

Adres Bureaustoelexpress BE Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact +31(0)33 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route